• Afgelopen zondag startte de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021. Met een aangepast programma in verband met de tropische hitte. Op 1 speler na was de selectie compleet. Klasse dat, ondanks de verzengende hitte, de opkomst zo groot was. Een welkom ook voor de nieuwe spelers Lenie, Dennis, Robbin en Sergen (laatst genoemde kon er helaas niet bij zijn maar zal zich dinsdag bij de training melden).

    In de sfeer van deze tijd hadden we de bidons coronaproof gemaakt en op de persoon uitgereikt. Het bestuur van RVW had ook ge├»nvesteerd in nieuw materiaal. Binnenkort komen de nieuwe ballen en vandaag kon er gebruik gemaakt worden van een voetvolleybalnet. Met dank aan Heleen en Gert kregen we een lunch aangeboden. Na de lunch werd de training afgesloten met een partijtje negen tegen negen. Het verwonderde me hoe fanatiek, ondanks de extreme temperaturen, de strijd werd aangegaan. Maar ook was zichtbaar dat we er wel weer even in moet komen. Begrijpelijk. Ook dat komt goed. De spelers zijn weer in de wei losgelaten, hebben het gras geroken en het seizoen mag weer beginnen.