• Donderdag was het 'coronadag' in Nederland. Allerlei grote evenementen werden afgelast, betaald voetbal ligt stil en nu is ook bekend dat tot en met 6 april alle amateurwedstrijden worden afgelast. De KNVB geeft ook nog wat adviezen mee.

    "Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal."

     

    Het bestuur van RVW heeft besloten dit advies ter harte te nemen. De kantine is in ieder geval tot en met maandag 6 april 2020 gesloten. De kaartavond op 27 maart en de pubquiz op 28 maart kunnen helaas dus ook geen doorgang vinden. Een gezondheid boven gezelligheid! Hou de verdere ontwikkelingen op deze site in de gaten.