• De boys van Harold en Rob moesten vandaag naar laagvlieger ESA. Na een wedstrijd met veel inzet, maar weinig goed spel nam RVW de 3 punten mee naar huis. Aan beide kanten was er veel slordig balverlies en dat maakte de wedstrijd erg rommelig.

We begonnen een beetje slap en na een kwartier profiteerde de thuisploeg door een puntertje langs Niels: 1-0 achter. In het tweede deel van de 1e helft kwamen we beter in de wedstrijd en na ruim een half uur was het de van blessureleed herstelde Bram die een prachtige voorzet van Sam van links binnenliep: 1-1. Vlak voor rust kreeg Sam voor commentaar op de leiding geel en zo begonnen we ook de tweede helft nog met 10 man.

Een prachtige combinatie tussen Stan, Jesse en Sander bezorgde ons in numerieke minderheid een snelle voorsprong na rust toen Sander de 2-1 binnenschoot. Daarna domineerden we de hele tweede helft en was het wachten op de beslissing. Die kwam toen Sander op rechts vanaf de achterlijn hard voorgaf en de ESA-verdediger met de in zijn nek hijgende Stefan de bal hard in eigen doel knalde. Omdat Ruben het vizier niet op scherp had bij corners van Sam, en de scheids even de andere kant op keek toen Stefan door de keeper werd neergelegd in de 16 (glaszuivere pingel) bleef het bij 1-3. Zeker een van de mindere wedstrijden na de winter van onze kant, maar de eerste uitoverwinning smaakt toch wel lekker.