• Winnen van een directe concurrent is één. Maar dan ook nog die tegenstander met een uitslag van 1-8 de oren wassen, geeft een euforisch gevoel.

Wat opvalt is de gedrevenheid waarmee momenteel gevoetbald wordt. Elk duel moet gewonnen worden. Heerlijk om naar te kijken. Elsweide mocht na het openingsdoelpunt van Luuk Hendriks, nog gelijk maken. Maar iedere illusie van Elsweide om nog definitief terug te komen, werd door RVW nog voor de rust de kop ingedrukt met doelpunten van Roy van Lagen en Michiel Bos.

Na de gebruikelijke kop thee bleef in de tweede helft de mouwen opgestroopt. Ik denk dat trainer Peter vd Borden gezegd heeft het hoofd er bij te houden tegen deze licht ontvlambare tegenstander. Want....... wat een karaktertjes liepen daar bij. Hierbij wil ik wel aantekenen dat de scheidsrechter mijn complimenten mag ontvangen. Hij leidde de wedstrijd goed.

In de tweede helft werd iedere hoop van Elsweide (mocht Elsweide die hoop nog hebben) de kop ingedrukt. Met doelpunten van wederom Roy van Lagen, Stefan Aalbers en Bas van der Welk werd de einduitslag met 8-1 (!!!) bekrachtigd.

RVW is goed bezig. Volgende week verwacht ik nog meer supporters die het eerste ondersteunen.