• Een lange tijd zag het er niet naar uit dat RVW zou winnen. Maar uiteindelijk liepen we toch als (terechte) winnaar het veld af. Wat een wedstrijd weer. Dat Loo praktisch geen kansen creëerde maar toch op 1-0 voorkwam was een tegenvaller. Ondanks dat we sterker waren bleef die hatelijke stand tot diep in de tachtigste minuut op het scorebord staan. Luuk Hendriks schoot nog wel voor ons doel op tijd de bal weg en voorkwam daarmee dat Loo toch nog op 2-0 kwam. Maar dan. Het harde werken werd beloond. Koen Vermooten speelde zich mooi vrij en liet de keeper van Loo het nakijken: 1-1

De meegereisde RVW-supporters kregen daarna meer dan ze hadden verwacht. Het team was niks-niet-tevreden met een punt. Loo moest alle zeilen bijzetten en het was van dik hout zaagt met planken. De ene overtreding na de andere volgde.

In de reguliere slottijd van de tweede helft eiste Jeffrey Zweers de bal op voor het nemen van een vrije trap. Hij schoot hem prachtig in: 1-2. De scheids (het was weer een bijzondere) telde flink wat blessuretijd mee, wat voor het doel van RVW nog een spannend moment opleverde.

Het was een zoete overwinning! Gefeliciteerd mannen. De RVW-supporters hebben niet voor niks de kou getrotseerd.