• Na een weekje rust vandaag de wedstrijd tegen Bennekom. Een goede middenmoter en zeker niet te onderschatten. Het werd een prachtige wedstrijd tussen 2 goede teams die helaas voor ons afliep met een onverdiende 2-1 nederlaag.

In de eerste helft ging het gelijk op en golfde het spel heen en weer met kansen aan beide zijden. De gasten scoorden uit een counter als eerste na een minuut of 15. De goede wil en inzet was er bij ons zeker maar de tactiek van Bennekom met twee aanvallers en veel slordig en onnodig balverlies brak ons voor rust op. Een minuut of 5 voor rust werd het zelfs 0-2 voor de gasten toen hun aanvaller in tweede instantie binnenschoot.

In de rust weer even orde op zaken gesteld en iedereen weer op de goede plek gezet en we speelden een fantastische tweede helft. Al snel ging De uitstekend spelende Bart goed door na een vloeiende aanval over rechts. Zijn schuiver werd nog gestopt door de keeper maar Bram was er als een echte spits als de kippen bij om de 2-1 binnen te schieten. Daarna bleef het de hele tweede helft eenrichtingverkeer met veel goed voetbal en passie op het doel van de gasten. Het geluk was echter vandaag niet aan onze zijde en de meer dan verdiende gelijkmaker viel helaas niet. Maar iedereen streed tot de laatste minuut voor elke meter dus we kunnen elkaar niets verwijten. Volgende week gaan we er weer vol voor!