• De sinds vorige week bovenaan staande JO19 na een 2-1 overwinning tegen Spero, moesten tijdens dit rustige voetbal weekend een wedstrijd inhalen tegen het op de derde plaats staande SCE uit Nijmegen. Voorafgaand aan deze zaterdag was het , i.v.m. de herfstvakantie, voor de coaches Rob en Harold, nog een hele puzzel het team volledig bezet te krijgen door de afwezigheid van drie spelers. Door het vrije weekeinde van ons eerste, kwam de redding in de vorm van speelgerechtigde Ivo, en Bas, en Onur en Stefan vanuit het tweede.

Hierdoor ontstond het unieke toeval dat er wel drie spelers uit drie verschillende gezinnen, van de bij RVW welbekende Bos familie in het veld stonden, Ruben, Sander en Stefan, gecoacht door Rob Bos, en gesteund door drie zusjes Bos vanuit de duke out.

Vanaf het begin wisten onze jongens door het vroeg druk zetten op de bal, de overhand in de wedstrijd te nemen. Door goed combinatiespel kwam tegenstander SCE de eerste 15 minuten niet in de buurt van het goal van Stefan.
    Na 21 minuten wisten onze jongens dit om te zetten naar een voorsprong.

Na een fout achterin bij SCE kon wie anders dan spits Bram profiteren en van rechts afdrukken in de lange hoek 1-0.
    Daardoor werd onze tegenstander toch iets sterker, en werden in de 25e minuut Onur en Bas ingebracht.
    De in de laatste weken, bij het eerste spelende, gretige Bas liet zijn klasse zien in de 31e minuut en haalde verwoestend uit 2-0.
    De tegenstander was duidelijk aangeslagen, en door een knappe rush van Sander 3-0, en een tweede spitsengoal van Bram 4-0 wisten onze jongens de voorsprong voor de rust uit te bouwen.

In de rust konden er weinig op of aanmerkingen door de coaches gegeven worden, en werd er vol vertrouwen aan de tweede helft begonnen. De gala voorstelling was begonnen.

Een omhaal van Sam a la Marco van Basten kon nog net met de vingertoppen van de keeper, via de lat gekeerd worden. Na een weergaloze solo van Onur waarbij 4 tegenstanders werden gepasseerd, wist deze het goal maar net niet te raken.
    Totaal tegen het spelbeeld in presteerde SCE dan toch te scoren in de 49e minuut 4-1.
    Onze jongens waren hierdoor totaal niet onder de indruk, en bij de zoveelste rush van Bas via rechts konden de verdedigers niets anders dan deze onderuit te halen : strafschop Bas 5-1.

In de 61e minuut wist de goed spelende Sam op links, dan zijn welverdiende goal te maken, door na het passeren van de verdediger, de bal onder de keeper door in de verre hoek te schuiven.6-1
    Tien minuten later wist Bram nog even aan zijn doelsaldo te werken 7-1.
    Man van de wedstrijd van deze middag was zeker Onur, die met zijn geweldige spel op het middenveld het de tegenstander wel heel moeilijk maakte, en daarbij zijn medespelers prima de diepte in wist te sturen; een verdiende publiekswissel in de 80e minuut.

Als kers op de taart wist mee opgekomen Bart vanaf rand 16 meter, de bal strak in de kruising te schieten. Een kleiner gaatje was er niet . 8-1 Prima resultaat !!