• Na de 9-1 van vorige week vandaag weer 3 punten voor de boys van Harold en Rob. Tegen een sterk Spero werd een zwaarbevochten, maar o zo mooie 2-1 zege geboekt. En omdat Orion verloor en Nijmegen gelijkspeelde staan de boys na 4 wedstrijden gewoon bovenaan de ranglijst. Genietehhhhhh!

En de dag begon nog zo vervelend met de ongelukkige Joey die een flink gat in zijn kop had en niet mee kon doen. Gelukkig konden Bas en Onur invallen en dat deden ze beide uitstekend.

In de eerste helft waren we de beter combinerende partij zonder echt veel kansen te creeren. Tot overmaat van ramp scoorden de gasten uit hun enige schot op doel. Pech dat het schot werd aangeraakt en tegen de verhouding in stond het 0-1 bij rust voor Spero.

In de rust wat omzettingen gedaan en de jongens aangegeven dat als we wat extra gas zouden geven de 3 punten gEwoon in Renkum zouden blijven. En zo geschiedde! Al na 3 minuten was het gelijk en wat een geweldig doelpunt was het. Bas ging op rechts goed door en legde de bal voor het doel waar Sander de bal achter het standbeen langs met de hak in de lange hoek legde: een nominatie voor het Tor des Monats van oktober waard.

Even later wervelde Sander weer door de Elster defensie en hij was alleeen te stoppen met een uitgestoken been: een 100% strafschop. Bas zette zich gedecideerd achter de bal en schoot de verdiende 2-1 voorsprong binnen.

Daarna golfde het spel op en neer met de beste kansen voor ons. Maar omdat de bevrijdende 3-1 niet viel bleef het tot het eind spannend maar strijdend sleepten we de zege binnen. Een geweldige teamprestatie met 1 man of the match: linksback Stan speelde een foutloze wedstrijd.

RVW J O-19 na 4 wedstrijden op de eerste plaats, wie had dat gedacht! Even genieten boys en dan weer de blik op volgende week als het sterke SCE naar Renkum komt.