• Jongens onder 19 halen uit: 9-1 zege

Na een paar voetballoze weken vandaag eindelijk weer een wedstrijd voor de boys. Ze hadden er zin in en het nog puntloze BVC uit Beek was de tegenstander. Zonder de gestopte Bas en de afwezige Quirijn, maar met de van het eerste teruggekeerde Bart gingen we met veel vertrouwen naar Beek. Natuurlijk werd er gewaarschuwd voor onderschatting en gingen we vol gas van start. En binnen de minuut lag de bal er al in toen Sam goed doorging op een diepe bal van Ruben en scoorde. De 84-jarige (!!) scheids keurde op advies van de grens de glaszuivere goal echter af. Daarna golfde het spel heen en weer met de beste kansen voor RVW. Na een minuut of 19 was het uitgerekend Bart die beheerst de verdiende 1-0 binnenschoot. Daarna speelden we wat te gehaast en werden een paar opgelegde kansen gemist. Een minuut of 10 voor rust vond Bart in de 16 de geheel vrijstaande Sander die beheerst de 2-0 binnenschoot.

Jammer was het dat de irritatie bij een aantal spelers van de gastheren toenam. In de rust drukten wij de boys op het hart hier niet op te reageren en ons eigen spel te spelen. Direct na rust zorgde Bram voor rust door op een strakke voorzet van Sam de 3-0 binnen te tikken. Opnieuw Sam stelde Bart in de gelegenheid zijn tweede van de dag binnen te schieten: 0-4.

Tussen de 66e en 78e minuut ging de schiettent pas echt open. Wij noteerden maar liefst 4 goals en de gastheren redden de schamele eer bij 1-5. Bram voerde zijn totaal van de dag op naar 4 waarbij vooral de 1-6 er een was om in te lijsten. Met een Messi-achtig lobje liet hij de arme doelman van BVC kansloos. Ook de knal van Jesse bij de 1-8 mocht er zijn. Hard en hoog belandde de bal als een raket in het doel. Het slotakkoord was voor Sander die na een mooie 1-2 met Bram in tweede instantie de korte hoek vond voor de 1-9 eindstand.

Na een wat onrustige eerste helft van onze kant was de tweede helft gewoon prima. Dat geeft de burger moed voor de komende weken. Goed gedaan mannen!