• A1 kan niet opnieuw stunten tegen SDOO

Na de sensationele zege op kampioen OVC twee weken geleden was er gisteren opnieuw een zware kluif tegen SDOO, de nummer 4 van de ranglijst. Ondanks dat er kansen waren op belangrijke momenten in de wedstrijd, wonnen de gasten uiteindelijk verdiend maar gezien het spelverloop wel geflatteerd met 1-5.

Nadat Luuk de eerste kans voor RVW niet had weten te benutten, sloeg SDOO wel toe bij de eerste kans. RVW deed echter prima mee in de eerste helft en na een goed half uur kwam de beloning. Na een goede actie van Sander zorgde Bart voor de 1-1. Jammer dat Sander niet de 2-1 maakte toen hij alleen op de Heterense keeper afging.

Na de rust kwamen de gasten opnieuw snel op voorsprong uit een goede aanval. Daarna ging de wedstrijd lang op en neer en kwam er beslissend moment. In eerste instantie stuitte Joey op de deolman en Sander in de rebound op een verdediger op de doellijn. Geen 2-2, maar uit de volgende aanval maakten de gasten de beslissende 1-3.

Daarna werd er teveel ruimte weggegevn waardoor het 1-5 werd, ook omdat ook RVW nog een aantal goede kansen miste. Moraal van vandaag: goed meegedaan tegen een iets sterkere tegenstander die efficienter met de kansen omsprong.