• Na drie overwinningen in de laatste 4 wedstrijden hebben de boys van de A1 duidelijk aan zelfvertrouwen gewonnen. Hoogvlieger Bennekom werd vandaag zeer goed bestreden en mocht zich gelukkig prijzen dat ze met 3 punten naar huis gingen. Want RVW had vandaag zeker 1 punt verdiend en als ze kort na rust op 2-1 voor waren gekomen was ook een overwinning mogelijk geweest.

De eerste helft ging gelijk op en een 1-1 ruststand was daar een logisch gevolg van. Eerst was het de zeer lange spits van de gasten die een bal hard binnenkopte voor de 0-1, maar Sander was koelbloedig toen de keeper een bal pardoes in zijn voeten schoof. Beheerst schoot hij de 1-1 binnen.

Kort na de rust had Joey een fantastische actie en hij ging alleen op de keeper af. Hij schoot hem goed in maar de Bennekomse keeper herstelde zijn fout van voor de rust met een katachtige redding. Even later viel de 2-1 aan de andere kant toen de gasten profiteerden van een 10-minutenstraf van laatste man Mitchell, die de laatste weken in een blakende vorm is.

De 3-1 van Bennekom was er een om in te lijsten. Een prachtige voorzet van rechts werd door de lange spits (weer hij!) geweldig in de verre hoek gekopt. Daarna gaf de A1 niet op en bleven ze tot de laatste minuut strijden voor een beter resultaat maar doelpunten vielen er helaas niet meer. Ondanks de nederlaag een prima wedstrijd!