• Nederlaag met perspectief voor A1

Na twee zeges op rij vandaag een zware kluif voor de A1. Topper Spero A2 kwam naar Renkum, een ploeg waar uit met maar liefst 9-1 van werd verloren en ook nog een domme rode kaart werd gepakt.

Het resultaat vandaag was opnieuw een nederlaag, maar nu met 7-2. In de eerste helft leek het weer een strafexpeditie te worden want bij rust stond het 7-1 voor de gasten. De treffer van RVW kwam bij een 0-5 achterstand van de voet van Bas.

De tweede helft was echter andere koek en werd knap met 1-0 gewonnen door RVW dat ondanks de grote achterstand niet opgaf en bleef strijden voor een goed resultaat. De assist voor de goal was van Bas, doelpuntenmaker Sander.

Een zege met aanknopingspunten waar de squadra van Michel en Peter goed mee verder kan.