• De dames van Rein en Cindy moesten vandaag aantreden tegen het tweede van GVA uit Doornenburg. Het werd een eenzijdige wedstrijd waar de teller uiteindelijk op tien eindigde. Net genoeg voor de dames om de friet van Rein na de wedstrijd goed te laten smaken!

Na de eerste helft leek dat een makkie want bij de rust was het al maar liefst 8-0. In een hoog tempo en met goed gevarieerd spel over de flanken werden de gasten helemaal zoekgespeeld. Bij balverlies werd er gelijk druk gezet en de tegenstander kreeg geen moment rust. GVA was blij dat de dubbele cijfers niet al bij de rust waren bereikt want kansen waren er voor RVW in overvloed.

Na de rust werden er wat posities gewisseld bij de thuisploeg en dat kwam het spel niet helemaal ten goede. De scherpte van voor de rust leek ook een beetje achtergelaten in de kleedkamer. Ook hadden de gasten in de rust wat omzettingen gedaan en hadden zij zich voorgenomen hun huid in de tweede helft duurder te verkopen. Dat leidde tot een rommelige tweede helft waarin de doelpuntenproduktie stokte bij twee maar zoals gezegd precies genoeg voor de friet van de coach. Die was niet dus helemaal blij met de scheids die een doelpunt via de lat achter de doellijn "op gevoel" (naar achteraf bleek terecht) goedkeurde.

Een prima zege voor dames 1, die zo een goede serie met overwinningen vandaag een goed vervolg gaf!