• Wat als een lastige wedstrijd werd ingeschat, eindigde uiteindelijk in een zeer verdiende en eigenlijk toch wel makkelijke 4-1 overwinning. De Hoven, directe concurrent, op de derde plaats met slechts één puntje, liet op het veld niet zien waarom ze recht hadden op zo´n hoge notering. Daarentegen moet ik ook zeggen dat de eerste helft van RVW indrukwekkend was. Wat mij betreft was het met het getoonde geolied combinatiespel de mooiste wedstrijd van dit seizoen. Met een comfortabele 3-0 voorsprong (doelpunten van Stefan Aalbers, Heffrey Zweers en Luuk Hendriks) konden we ons aan een warm bakkie thee opwarmen. En dat was nodig met al die buien.

We begonnen wat nonchalant aan de tweede helft. Kennelijk dachten we dat we er al waren. We gaven De Hoven zelf kans om een doelpunt te maken. Het was weer Mile Vermeij die het doel met verve verdedigde en erger voorkwam bij de schaarse kansen van de tegenstander.

Maar dan...... The BEAST, ontembare verdediger kwam uit zijn kooi. Met een loeihard schot (de keeper kreeg niet eens de kans met zijn ogen te knipperen) schoot Frank van Rhijn ons naar een 4-1 eindstand.

Was RVW wel in vorm, uw fotograaf vandaag niet zo. De doelpuntenmakers kwamen er niet op. Blijf lastig met een paraplu op fotograferen. (De doelpuntenmakers staan er misschien niet op, een paar prachtige foto's van Fred wil ik jullie niet onthouden)

Hoe dan ook......we doen nog steeds bovenin mee en dat maakt zo´n druilerige dag tot een vrolijke dag!