• Vandaag tegen Loo met dank aan de JO 17 die een vrije dag hadden. We speelden een prima eerste, en een wat rommeliger tweede helft. Helaas bleef een verdiend punt uit want de gasten sloegen een paar minuten voor tijd keihard toe met de winnende 3-2.

Voor de rust waren we duidelijk de betere ploeg maar waren we slordig in de afrondende fase. Een paar slordige balaannames voorkwamen dat we snel scoorden. Geheel tegen de verhouding in stonden we zelfs lang met 1-0 achter door een vroege goal van de gasten. Vlak voor rust zorgde Sander nog voor enige gerechtigheid. Hij kreeg de bal diep van Ruben en begon aan een van zijn befaamde rushes op snelheid. Hij stuurde 2 a 3 verdedigers het Bos (klein woordgrapje) in en schoot de bal met links beheerst binnen: 1-1 bij rust.

Na de rust was het binnen twee minuten weer raak voor de gasten door onoplettend verdedigen. Het centrum lag even helemaal open en weer moesten we in de achtervolging. En opnieuw was het Sander die op volle snelheid de keeper van Loo dwong tot een foutje, en beheerst schoot hij de 2-2 binnen. Daarna kon de wedstrijd beide kanten op. Beide ploegen troffen een keer de paal en Bas had twee keer de 3-2 voor ons op de schoen maar helaas schoot hij beide keren net naast. Ook aan de andere kant leek het niet te gaan lukken maar helaas voor ons viel de 3-2 toch nog. Met dank aan het slechte doelgebied ging een schot er niet via de paal uit maar hobbelde hij binnenkant paal erin.

Vet balen dus. Geen winst, ook geen puntendeling maar een schlemielige nederlaag: het zit ons niet mee na de winter!