• Vandaag (maandag) stond de inhaalwedstrijd tegen Bennekom op het programma. De eerste wedstrijd was door ons op tijd afgezegd, maar omdat de wedstrijdsecretaris van Bennekom was "vergeten" dat door te geven aan de leiders stond Bennekom destijds tevergeefs op ons te wachten. Beter dat de wedstrijd toch gewoon gespeeld werd want het werd een waar spektakel met heel veel doelpunten en een knotsgek scoreverloop. Toen de stofwolken waren opgetrokken stond er een 5-5 eindstand op het bord waarmee beide ploegen loon naar werken kregen.

In het begin van de wedstrijd was er voor ons geen vuiltje aan de lucht. Door 2 goede goals van Bas stonden we halverwege de 1e helft met 2-0 voor. Terwijl we de wedstrijd controleerden profiteerde Bennekom 2 keer van slippertjes achterin bij ons en was het weer gelijk. Tot overmaat van ramp scoorde de thuisploeg ook nog 2 goals in de blessuretijd van de 1e helft, die door de verder goed fluitende scheids om onverklaarbare redenen op 4 minuten was bepaald. 4-2 achter bij de rust, dat was dus geen gezellig potje thee drinken in de kleedkamer.

Na de rust lieten de jongens zien uit het goede hout gesneden te zijn en over karakter te beschikken. Meteen pakten we het initiatief en na een schitterende actie op links legde Sander de bal panklaar voor op Bas voor de aansluitingstreffer: 4-3. Beetje jammer dat Sander bij die actie een stevige doodschop kreeg van de te onstuimige verdediger. Diezelfde verdediger probeerde even later de doorgebroken Bas opnieuw van achteren onderuit te schoffelen, maar gelukkig was Bas hem te snel af en schoot hij beheerst de 4-4 binnen.

Opnieuw lag het momentum bij ons hoewel we 1 keer goed weg kwamen toen een puntertje binnenkant paal weer het veld in sprong. Helaas kwamen we uit een eigen ingooi rechts achterin (!) door slordig balverlies toch weer op achterstand. In de laatste 10 minuten werden er risico's genomen door achterin met 3 verdedigers te gaan spelen, maar het pakte goed uit. Ivo plaatste zich op ruim 20 meter achter een vrije trap en via de muur ging de bal er onhoudbaar voor de keeper in: 5-5. Met enig fortuim overleefden we nog een laatste kans van Bennekom en konden we een dikverdiend punt noteren. Als je na rust tot 2 keer toe terug vecht van een achterstand zit het met de vechtlust en het karakter van de jongens echt wel goed! Positief was ook het goede spel van Thomas, Stefan en Gijs van de JO-17: ze lieten zich niet gek maken door de fysiek zeer stevige tegenstander en lieten zich in de duels goed gelden.