• Na de onnodige 3-3 vorige week tegen Roda vandaag weer thuis tegen Spero. Ondanks wat blessurezorgen -geen Niels en Joey en Bram en Bart twijfelgevallen in de warmingup- hadden genoeg spelers met o.m 3 jongens van de JO 17. Beide Thomassen en Jaimy deden het prima vandaag. Bart en Bram konden starten en al snel kwamen de eerste kansen. Bas en Sander stuitten op de uitstekende keeper van de gasten en Bram miste met links een grote kans. Toch kwamen we voor rust nog dikverdiend op voorsprong. Thomas Mantel stuurde Sander perfect de diepte in. De aanname was geweldig en rustig schoot hij de bal langs de keeper het doel in: 1-0 voor bij rust.

Na rust deed Spero meer mee dan voor de rust en al snel kwamen de gasten na een vloeiende aanval door het midden op 1-1. Daarna pakten we weer het initiatief. Uit een corner maakte de keeper van de gasten zijn enige foutje van de dag toen hij de bal door zijn handen liet glippen. Ivo was er als de kippen bij om ons opnieuw op voorsprong te brengen.

Kort daarna voorkwam Luuk met een prima redding een nieuwe gelijkmaker. Na een van zijn vele solo's bracht Bas lucht en leek de wedstrijd beslist. Toch werd het 7 minuten voor tijd toch weer spannend toen de gasten terugkwamen tot 3-2. Het zou toch niet net als vorige week nog mis gaan?

Dat ging het gelukkig niet want na goed doorgaan van eerst Sander, en daarna Bas was Jaimy twee keer als echte spits op het goede plekje om de 5-2 eindstand op het bord te zetten. Een mooie zege, nog 5 wedstrijden te gaan!