• Na 2 weken gedwongen pauze door een seplerstekort kon er vandaag eindelijk weer worden gespeeld. Roda 28 uit Winssen kwam naar Renkum, een team dat net als wij al 2 keer niet konden spelen vanwege te weinig spelers. Voor de wedstrijd was er weer tegenslag omdat keeper Niels vanwege een spierblessure niet kon spelen. Hopelijk valt het mee en kan hij er weer snel bij zijn maar het zag er niet best uit.

De eerste helft waren we de bovenliggende partij met de meeste kansen en bij vlagen prima spel. Invalkeeper Stefan van de JO 17 deed het prima en hield de nul voorlopig vast. Uit een mooie actie van Onur volgde de voorsprong toen hij de bal teruglegde op Jesse op de 16 meterlijn. Binnenkant rechts schoot hij de bal snoeihard in de rechterkruising.

Een kwartier later verdubbelden we de voorsprong. Uit een prachtig vanaf linksachter Stan opgezette aanval sneed Sander op typerende wijze door de defensie van de gasten en schoot hij gedecideerd met links de 2-0 binnen. Omdat de keeper van Roda twee keer prima redde bij schoten van Sam was het bij rust slechts 2-0 voor ons.

Ook na rust waren de eerste twee kansen voor ons voor Sander en de ingevallen Jaimy maar ook hier redde de keeepr bekwaam. En dan zie je altijd dat de tegenstander terugkomt in de wedstrijd met -eerlijk is eerlijk- een heel mooi strak, onhoudbaar schot.

Kort daarna forceerde Bas op een meter of 20 een vrije trap waar Ruben achter ging staan. Met zijn fluwelen linker schoot hij hard in en met een beetje hulp van de keeper werd de oude marge van 2 hersteld: 3-1.

Niets aan het handje zo leek het maar we moesten 10 minuten met 10 man spelen en dat leverde de gasten oonieuw een aansluitingstreffer op met nog ruim 10 minuten te gaan. Roda geloofde er weer in en wij moesten ver terug. Joey redde met een ultieme sliding maar moest er met een pijnlijke schouder af, ook hier hopen we dat de schade meevalt. Tot overmaat van ramp viel de onterechte 3-3 toch nog.

Al met al een vervelende middag: niet alleen door de weggegeven zege, maar vooral door de ogenschijnlijk zware blessures van Niels en Joey. Hopelijk valt het mee, de coaches blijven puzzelen om een team op de been te krijgen.