• Na de onverdiende 2-1 nederlaag in de laatste 10 minuten vorige week in Huissen tegen RKHVV moesten de meiden A vandaag thuis tegen DIO uit Druten. Er waren voor de leidsters personele problemen want Hilde verrekte vorige week haar enkelbanden en moest gedwongen toekijken van de kant. Daphne moest met Excelsior een concours lopen. Gelukkig konden Anouk en Marinda invallen.

In de eerste helft waren de bezoeksters de bovenliggende partij en stonden ze terecht met
    1-0 voor. In de rust werden zoals Ellis zei even wat stevige woorden gesproken en dat hielp. Ellis zorgde al snel voor de gelijkmaker en Selina werd een minuut of 10 voor tijd matchwinner. Een mooie 2-1 overwinning, goed gedaan meiden!