• Vandaag moesten de meiden van Karin aantreden tegen Achilles uit Groesbeek, die door een late afzegging maar met een tiental naar Renkum waren gekomen. Omdat het tiental zich prima verdedigde en RVW niet haar beste wedstrijd van het seizoen speelde bleef de schade voor de gasten beperkt.

Daar leek het in het begin niet op want RVW nam al snel in de wedstrijd de leiding door een doelpunt van Julia. Daarna ging het heel lang gelijk op en kregen ook de gasten een aantal kansen. Kort voor de rust werd de marge toch 2 toen Matia op links goed doorging en haar voorzet pardoes prachtig in de verre hoek viel: 2-0.

Wie dacht dat het verzet van Achilles daarmee was gebroken, kwam bedrogen uit. Ook na de rust bleven ze op zoek naar een doelpunt en die kregen ze ook. En het was een schitterend doelpunt. De rechtsvoor zocht de achterlijn op en legde de bal terug op de 16 meter. De linksvoor bedacht zich geen moment en haalde ineens uit en de bal verdween onhoudbaar in de linkerbovenhoek: 2-1 en de spanning was weer terug.

Uiteindelijk bracht Anouk Bos rust met een bevrijdende derde treffer. Nadat ze goed was vrijgespeeld op links, schoot ze de bal beheerst in de korte hoek voor een 3-1. Zus Ellis kon niet achterblijven en schoot vlak voor tijd de 4-1 eindstand binnen.

Een goede zege in een zeer sportieve wedstrijd, goed gedaan meiden.