• M A1 door na ware bekerthriller!

MA1 door na ware bekerthriller!
    De meiden van Karin moesten vandaag voor de beker thuis aantreden tegen ESA uit Arnhem. Het werd een echt bekergevecht dat na 90 minuten geen winnaar kende en dus moesten strafschoppen de beslissing brengen. Na maar liefst 16 penalty's won RVW uiteindelijk met 6-5.

Daarvoor was er voor het ruim opgekomen publiek een aantrekkelijke wedstrijd op de mat gelegd. Twee keer kwam ESA verdiend terug van een achterstand. In de eerste helftbegon RVW beter aan de wedstrijd en na een kwartier was er de verdiende 1-0 voorsprong. Vanaf links kon Ellis aanleggen met haar sterke rechterbeen en met een mooie boog verdween de bal over de keepster in het Arnhemse doel. In het tweede deel van de eerste helft gingen de gasten meer aandringen maar de rust werd bereikt met een 1-0 voorsprong.

Na de rust waren de gasten in eerste instantie een tikkeltje beter en na een minuut of 20 werd dat beloond met de verdiende gelijkmaker. Daarna golfde het spel heen en weer en werd er aan beide zijden verbeten verdedigd. Beide goede keepsters hielden lang hun doel schoon. Maar een kwartier voor tijd leek RVW de wedstrijd toch in haar voordeel te beslissen. Een strakke corner vanaf links van Ellis en Danisha was er als de kippen bij om de 2-1 voorsprong tegen de touwen te rammen. RVW leek stand te houden maar een minuut of 5 voor tijd ging het helaas toch mis. Een lange bal waar de ESa spits in geloofde viel tussen verdediging en keepster Marinda en in de kluts hobbelde de bal in het verlaten doel: 2-2 en de door de meiden zo gevreesde penalty's waren een feit. De kansen keerden in de penaltyserie een paar keer maar uiteindelijk was RVW de zeer blije winnaar. Goed gestreden meiden en gefeliciteerd!